Guardians of The Galaxy : Review


Guardians of The Galaxy: Beknopte Review

Na het stelen van een mysterieuze orb in de uithoeken van het heelal, Peter Quill (Chris Pratt) van de aarde, is nu het belangrijkste doelwit van een klopjacht onder leiding van de schurk beter bekend als Ronan de aanklager (Lee Pace). Om Ronan te bestrijden vormde Quill een team beter bekend als de ‘Guardians of The Galaxy’

Het verhaal.

Dit is misschien toch wel een van de meest epische verhalen ooit, een nobody van de Aarde wordt ontvoerd nadat hij zijn moeder verloor. Zijn vader kende hij niet en dus heeft hij niets meer te verliezen. In de ruimte koos hij voor de Ravagers, een groep dieven, daar leerde hij het leven in de ruimte van Yondu Udonta (Michael Rooker)  terwijl zijn mede Ravagers eigenlijk de nieuweling wouden opeten. Peter was op een missie in de ruimte om een orb te stelen, totdat hij tegen werd gehouden door de Kree, gelukkig ontsnapte hij met de Orb. maar hij verraadde ook Yondu. Quill ging naar Xandar, en kwam Groot (Vin Diesel) en Rocket (Bradley Coopertegen. dit waren premiejagers gestuurd door Yondu Udonta. Maar er was nog iemand, namelijk een vrouw genaamd Gamora (Zoe Saldana) die eigenlijk de orb terug wou stelen voor Ronan de Aanklager.

 

Het verhaal zit vol humor en actie, en dat is best goed gedaan. Er zat een goeie flow in het verhaallijn met een open einde wat dus vaak een vervolgfilm betekend.

Marvel heeft weer zijn best gedaan maar wat verwacht je dan ook?

Het verhaal krijgt een 8,5

De Acteurs

Op Groot en Rocket na is alles gespeeld door een acteur. Je kon zien dat de groep een goeie chemie had, ook al zijn de namen ietwat onbekend, ook al is dat interessanter.

De cast krijgt hiervoor een 7,2

Techniek, kostuums, etcetera.

De techniek in dit film is ook goed gedaan, de kostuums zagen er goed uit, elk Alien voelde anders. effecten zijn ook goed gebruikt je kon niet zien wat 3D was en wat niet 3D was.

De crew verdient een pluim hiervoor 9,1

 

Eindbeoordeling.

De film is gewoon goed, en dat is het dan ook.

eindcijfer: 8.8

Plaats een reactie